10.1.06

The Arcade Fire

Dnes si Vám Pravda dovolí doporučit kanadskou formaci Arcade Fire. Prý hrají "indie rock". V hudebních žánrech se nevyznám, mně místy připomínají lehký punk či Neila Younga. Rozhodně jsou zajímaví. Ocituju kousek recenze jednoho jejich koncertu ze serveru freemusic.cz: "Zahajují songem "Wake Up" - a během několika sekund mají celý klub snad i včetně šatnáře a barmanky omotaný kolem prstu! Nemazlí se s tím a hned vykládají karty na stůl: ohlušující punková intenzita a energie, parádní chytlavé sbory, kdy na pódiu a brzy i pod ním zpívají a řvou všichni kdo jsou schopni, neuvěřitelně rozdováděná show, kdy poskakuje a tančí a rytmicky kolem sebe buší všechno co má ruce a nohy." A právě písničku Wake Up Vám nabízí Halapartna, tune in!
A ještě k tomu mají tak úžasné webové stránky!

2 Comments:

At 11/1/06 11:07, Blogger Jan Jirka said...

Už se těším. ;-)
Ale rozhodně nemám ambici tě suplovat, jelikož s tím nepřestanu ani až se chopíš své přirozené role... Hudbou prostě žijeme všichni, že.

 
At 11/1/06 13:41, Blogger Jan Jirka said...

Neuvěřitelný objev!!! Arcade Fire se inspirovali českou skupinou Flamengo! Důkaz najdete na jejich webu, na stránká Willa, v jeho deníku (Will's Journal).

 

Okomentovat

<< Home