20.12.05

Poslanci uvolnili regulované nájmy!

Huráááá!

11.12.05

Soutěž


Cenu získá ten, kdo správně určí výherce partie carcassone na obrázcích.

10.12.05

David Vávra a Prcík Tomeš

To byly hlavní hvězdy pátečního večera. Architekt Vávra poskytl svou rekonstrukcí Švandova divadla na Smíchově nápaditou kulisu pro hru Martina McDonagha Poručík z Inishmoru. Téměř kultovní představení získalo v roce 2003 cenu Alfréda Radoka a přes menší "přezrálost" stále stojí za to. Pravda doporučuje! Aspoň myslim... Co na to Michal?
(Myslím, že přinejmenším milovníci kočiček by si ho neměli nechat ujít. "Čičmanlovers" obzvlášť ;-)

7.12.05

Hrdinové naší doby

Napadlo mě, že když někdo zvrátí rozhodnutí o uzavření podniku s několika sty zaměstnanců, zachrání tak jejich pracovní místa a pomůže zachovat výrobu, která trvá minimálně od dob První republiky (pokud vím, ale asi je to déle), tak je to vlastně hrdina. Navíc je to cizinec, který není na zachraňované továrně existenčně závislý. Intelektuální čtenáři Pravdy (všichni tři) s tím možná nebudou souhlasit, ale já v tom vidím svého druhu hrdinství.

6.12.05

Praha, pondělí 5.12.2005, 20:00 - 24:00

Florenc:
"Pane, věříte v Boha?"
" Co je vám do toho?!"
" Já jen že jestli ano, tak byste to neměl skrývat."

Hradčanská:
"Ujela co? Mně taky. Já jedu na Střešovice. Do práce. Dělám ve vojenský nemocnici, už třicet let. Jsem na svou práci hrdej a mám ji rád. Rukama mi projde spousta lidí. Dopravní nehody, vraždy a tak. Zrovna teď jich tam je tak osm deset. Že jsem opilej? No, upřímně, já se tam teď jedu akorát vyspat, jsem dobrej, já to ráno doženu. Na patologii se zas tolik nespěchá. Však se tam můžeme zajít podívat, jestli chceš!"

A ta silniční dopravní značka v metru snad nepotřebuje komentář...

4.12.05

Seriózní nuda

Any comments?